Jablkové lívance

Suroviny

250 g hladké mouky
200 ml mléka
1 vejce
1 lžíce cukru
15 g droždí
1 lžíce másla
3 jablka
špetka soli
tuk na smažení
máslo na potření a skořicový cukr na obalení

recept nemá fotografii

Postup

Ve vlažném mléce rozmícháme droždí, přidáme trochu cukru a necháme vzejít kvásek. Pak do něj vmícháme vejce, rozpuštěné máslo, zbytek cukru, sůl a mouku. Těsto dobře rozmícháme a dáme na teplé místo asi na 30 minut kynout. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nastrouháme a vmícháme do těsta, zkterého smažíme lívanečky po obou stranách.
Lívanečky podáváme potřené máslem a posypané skořicovým cukrem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,516x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 2) 9.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jablkové lívance


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist