Katův šleh

Suroviny

500 g vepřové plece
2 lžíce Hery
2 cibule
2 feferonky
1 malý kečup
sůl
pepř
sádlo

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na půlkolečka, feferonky na menší kousky. Do horkého sádla vložíme maso a zprudka opékáme asi tak 10 min. Pak osolíme a opepříme. Přidáme cibuli a když je napůl měkká, přidáme i feferonky. Opekáme asi 5 min a poté do masa vlijeme celý malý kečup, pořádně prohřejeme a můžeme podávat s chlebem, hranolkama nebo bramborama.
Dle chuti lze přidat společně s feferonkama i houby nebo nakládané papričky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7,764x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.00 (počet: 17) 7.00 17 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Katův šleh


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist