Treska po katalánsku

Suroviny

4 porce filet bílé tresky
2 lžíce oleje
sůl
pepř
citrónová šťáva
40 g sardelového másla
150 ml kečupu
zelená petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Tresku osolíme, opepříme a zakapeme citrónovou šťávou. Necháme chvíli rozležet. Rychle opečeme na 2 lžících oleje. Přendáme do pekáčku, každou porci potřeme sardelovým máslem, přelijeme kečupem a posypeme jemně nasekanou petrželkou. Dopečeme v předehřáté troubě na 180 °C.

Podáváme s bramborami nebo pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 645x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Treska po katalánsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist