Řízky v bramboráku

Suroviny

4 řízky (kuřecí, vepřové)
600 g brambor
stroužky česneku
špetka kmínu
sůl
majoránka
2 vejce
3 lžíce hladké mouky
olej
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Brambory nastrouháme a smícháme s prolisovanými stroužky česneku, kmínem, majoránkou, vajíčky, moukou a osolíme.

Rozehřejeme si olej a dáme na něj slabou vrstvu těsta, na které dáme naklepané, osolené a trošku opepřený plátek masa a na maso dáme další vrstvu těsta tak, aby se po stranách těsto spojilo a řízek se „schoval“. 2 min prudce opékáme a potom stáhneme oheň na minimum a opékáme dalších 10 minut. Obrátíme a druhou stranu opékáme také 10 minut. Bramborák by měl být upečený dozlatova.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 741x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6,00 (počet: 2) 6,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Řízky v bramboráku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist