Ryby v listovém obalu

Suroviny

4 porce bílé tresky
200 g čerstvých špenátových listů
400 g listového těsta
4 lžíce jemné strouhanky
100 g goudy
1 vejce
1 lžička himalájské soli
citronová šťáva
sezamová semínka
dýňová semínka
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Rybu pokapeme citronovou šťávou, posypeme solí a pepřem a dáme na pařák. Zvolna vaříme v páře 10 minut. Špenát opereme, spaříme horkou vodou, necháme okapat a vysušíme.

Listové těsto vyválíme na tenký plát, posypeme ho strouhankou, dáme na něj špenát, zasypeme strouhaným sýrem a dáme porce ryby, které zakryjeme těstem. Těsto vykrojíme do tvaru ryby. Odřezky z těsta dáme na sebe, vyválíme a vykrájíme z něj kolečka. Těsto ve tvaru ryby potřeme vajíčkem, ozdobíme vykrojenými kolečky, která také potřeme vajíčkem a posypeme semínky a himalájskou solí. Dáme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 737x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 1) 10,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ryby v listovém obalu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist