Čertovská směs

Suroviny

400 g kuřecích řízků
200 g vepřového (plecko, kotlety)
200 g klobás
1 červená paprika
1 zelená paprika
1 plechovka červených fazolí v chilli omáčce
4 střední cibule
6 stroužků česneku
200 g žampionů (případně plechovka sterilovaných)
50 ml olivového oleje
2 chilli papričky (nebo 1 lžička chilli koření)
1 pórek
0,1 l piva
1 kelímek nastrouhaného křenu
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso pokrájíme na nudličky, klobásu na tenká kolečka. Žampiony oloupeme (sterilované zcedíme) a pokrájíme na kousky. Papriky zbavíme jádřinců, nakrájíme na proužky. Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky.
Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, pak je vyjmeme na talíř a do výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme papriky, žampiony a restujeme přibližně 3 -5 minut. Pak vložíme zpátky maso, přidáme na kousky nakrájené chilli papričky nebo chilli koření, podlijeme mírně pivem a pár minut podusíme. Nakonec přidáme plechovku fazolí (dle potřeby i s trochou nálevu) a prohřejeme. Okořeníme dle chuti. Podáváme posypané na jemno nakrájenými kolečky pórku a čerstvě nastrouhaným křenem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7 446x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5,67 (počet: 3) 5,67 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Čertovská směs


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist