Plněná vepřová panenka s hermelínem a pršutem

Suroviny

Vepřová panenka
hermelín
sušená šunka "pršut"
sůl
pepř
máslo

recept nemá fotografii

Postup

Vepřovou panenku podélně rozřízneme, trochu zase podél pořežeme, aby z toho vznikl plát masa, který přes mikrotén naklepeme. Panenku mírně osolíme, opepříme, teňounké plátky pršutu naskládáme, na to hned hermelín na plátečky.

Opatrně roládku svineme a ještě jednou ji pláty pršutu omotáme, jde to lehce, jelikožjsou plátky tenké. Hotovou roládu omotáme nití, aby nevytékal hermelín, dáme na pekáč do trouby a poklademe plátky másla. Asi za 10 min podlejeme mírně vývarem nebo vodou a dalších 10 min dusíme pod alobalem. Následně alobal sundáme, obrátíme a necháme cca 20 min zezlátnout. Teplota trouby - s alobalem 220st., bez alobalu 180 st.

Příloha - šťouchané brambory, zeleninový salát.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 496x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 0,00 (počet: 1) 0,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plněná vepřová panenka s hermelínem a pršutem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist