Pálihuba - Podkrkonošská polévka

Suroviny

250 g bílých fazolí
2 ostré klobásy
1 lžíce sádla
1 větší cibule
hladká mouka na jíšku
česnek
sladká paprika
pálivá paprika
zakysaná smetana
ocet
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Fazole namočíme přes noc do vody. Druhý den je uvaříme doměkka a necháme vystydnout.

V hrnci, ve kterém budeme vařit polévku, zpěníme na tuku nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme obě papriky a zasypeme moukou. Do této jíšky dáme uvařené fazole, nakrájenou kolobásu a povaříme. Dle chuti dochutíme česnekem,octem, osolíme a na závěr přimícháme zakysanou smetanu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 234x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pálihuba - Podkrkonošská polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist