Pstruzi na pánvi

Suroviny

4 pstruzi
2 – 3 lžíce hladké mouky
2 lžíce oleje
3 lžíce másla
1/2 citronu
2 lžíce posekané petrželky
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Očištěné pstruhy opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme. Obalíme je v mouce. Na teflonové pánvi rozehřejeme olej s polovinou másla, pstruhy dáme do tuku a po obou stranách opečeme dozlatova. Vkládáme je na teplé talíře, zdobíme na kolečka nakrájeným citronem a omytou petrželkou. Do tuku od opékání přidáme zbylé máslo, necháme ho rozpustit a pstruhy jím na talířích poléváme. Podáváme s vařenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 689x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruzi na pánvi


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist