Vepřové na pivu a medu

Suroviny

2 kg vykostěné vepřové pečínky v celku
300 ml tmavého piva
100 ml medu
250 g třtinového cukru
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Pivo, med a cukr dáme do hrnce a na středním plameni svaříme na sirup. Troubu předehřejeme na 200 °C.

Maso ze všech stran osolíme a opepříme. Dáme do pekáčku a pečeme 20 minut. Potom teplotu snížíme na 160 °C, pečínku potřeme sirupem a pečeme dalších 40 – 45 minut. V průběhu pečení potíráme výpekem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 825x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové na pivu a medu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist