Krůtí játra s jablky

Suroviny

600 g krůtích jater
2 jablka
10 g másla
dle chuti cukr
2 dl portského vína
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Jablka nakrájíme na tenké měsíčky, vyřízneme jádřinec, posypeme cukrem a na sucho opečte na pánvi. Omytá a osušená játra orestujeme na másle. Orestovaná játra vyjmeme a do výpeku nalijeme portské víno a necháme ho zredukovat do husté omáčky.

Játra servírujeme na jablcích přelitých omáčkou. Dle chuti můžete opečená játra lehce posolit. Podáváme s pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 264x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krůtí játra s jablky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist