Boršč II

Suroviny

600 g masa (hovězí žebro a vepřové)
200 g kořenové zeleniny
150 g kysaného zelí
100 g sterilované červené řepy
1 cibule
6 - 8 rajčat
2 větší brambory
12,5 ml zakysané smetany
sůl
máslo

recept nemá fotografii

Postup

Maso uvaříme v osolené vodě. Pak ho vyndáme a nakrájíme na malé kousky. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky, cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky a osmažíme na másle. Osmaženou zeleninu s cibulí dáme do vody, ve které jsme uvařili maso. Zelí pokrájíme a přidáme, brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a také přidáme do polévky. Ke konci vaření přidáme řepu a vrátíme nakrájené maso. Rajčata uvaříme a propasírujeme do polévky, povaříme.
Porce boršče zdobíme na talíři zakysanou smetanou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 507x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,50 (počet: 2) 9,50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Boršč II


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist