Česnekový chléb v alobalu

Suroviny

1 francouzská veka
2 stroužky česneku
1/4 lžičky soli
4 lžíce směsi bylinek nakrájených nadrobno
250 g másla

recept nemá fotografii

Postup

Veku nakrájíme na plátky o tloušťce asi 3 cm, ale plátky neprořízneme úplně, ale pouze tak, aby spodní třetina veky držela pohromadě. Stroužky česneku oloupeme a rozmačkáme. Sůl, rozmačkaný česnek a bylinky utřeme s máslem, a okořeněným máslem namažeme jednotlivé plátky veky. Veku volně zabalíme do alobalu, kraje dobře složíme a grilujeme 15 minut, občas obrátíme. Po 15ti minutách vyndáme z alobalu a dalších 10 minut grilujeme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 126x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,00 (počet: 1) 7,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Česnekový chléb v alobalu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist