Cizrnová polévka s vepřovým masem

Suroviny

300 g vepřové kýty
2 pórky
1 malá cuketa
600 g konzervovaných rajčat
1 lžíce rajčatového protlaku
1 l kuřecího vývaru
400 g konzervované cizrny
200 g špenátových listů
3 stroužky česneku
bobkový list
sůl
pepř
olivový olej

recept nemá fotografii

Postup

Na rozehřátém oleji orestujeme na kostičky nakrájené maso, přidáme nakrájený pórek a cuketu a restujeme asi 3 minuty. Přidáme česnek a rajčata, protlak, vývar, cizrnu a bobkový list. Přivedeme k varu a necháme na mírném plameni vařit asi 5 minut.

Pokrájíme listy špenátu, přidáme je do polévky a 2 minuty vaříme. Polévku osolíme, opepříme. Vyndáme bobkový list a podáváme se strouhaným parmezánem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 186x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cizrnová polévka s vepřovým masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist