Bůček pečený na šalvěji I.

Suroviny

2 paličky česneku (rozdělené na stroužky)
2 kg bůčku s kostí (kůži nařežeme)
60 ml olivového oleje
2 lžíce hrubé mořské soli
1 svazek šalvěje

recept nemá fotografii

Postup

Troubu předehřejeme na 160 °C. Neoloupané stroužky česneku dáme na dno pekáčku. Bůček pomažeme olivovým olejem a vetřete do něj sůl. Položíme ho do pekáčku kůží dolů a pečeme tři hodiny.

Zvyšíme teplotu na 180 °C, bůček obrátíme, přidáme šalvěj a dalších 30 – 45 minut pečeme, aby byl bůček krásně zlatavý a křupavý.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 420x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bůček pečený na šalvěji I.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist