Pomazánka z tresčích jater

Suroviny

1 konzerva tresčích jater
½ cibule
100 g másla
2 vejce
citrónová šťáva
případně pažitka

recept nemá fotografii

Postup

Máslo utřeme do pěny. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Do másla přidáme rozetřená tresčí játra a cibuli, osolíme a dobře promícháme. Vejce uvaříme natvrdo (10 minut), zchladíme ve studené vodě, oloupeme a nadrobno nasekáme. Opatrně je zamícháme do pomazánky. Můžeme posypat nasekanou pažitkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8 407x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,67 (počet: 9) 7,67 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pomazánka z tresčích jater

anonym: sobota 5. listopadu 2011
Nejlépe je namazat na čerstvý chleba s máslem a zakápnout citronem! Mňam
anonym: pondělí 4. prosince 2006
diky furt jsem nevedel co s nimi :)

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist