Pomazánka z tuňáka II

Suroviny

tuňák ve vlastní šťávě (konzerva 200 g)
1 menší cibule
1 kyselá okurka
2 vejce uvařená natvrdo
200 g majolky
1 lžíce kečupu
šťáva z 1/2 citronu
1/2 lžičky hořčice
sůl
špetka pepře

recept nemá fotografii

Postup

Maso tuňáka vyjmeme z konzervy a necháme na sítku okapat. Cibuli si oloupeme a jemně nakrájíme. Také okurku a vejce uvařená natvrdo nakrájíme na kostičky. Suroviny lehce promícháme. Všechny další přísady (majolku, kečup, citrónovou šťávu, hořčici, sůl a pepř promícháme zvlášť v misce a potom přidáme do připravené směsi tuňáka s cibulkou, okurkou a vajíčky. Pomazánku mažeme na bílé pečivo. Ozdobit můžeme ještě plátky salátové okurky a proužky sterilované papriky. Nebo nakrájíme dobře umytý citron na tenká kolečka, ta rozkrojíme na čtvrtky a položíme na povrch pomazánky.


Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 502x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pomazánka z tuňáka II


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist