Jednoduchá bublanina

Suroviny

300 g polohrubé mouky
½ prášku do pečiva
300 g cukru krupice
8 lžic studené vody
8 lžic oleje
4 vejce
asi 500 g ovoce (i zmraženého)

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve ušleháme cukr, vodu, olej a žloutky. Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků. Směs nalijeme na menší plech nebo do pekáče, který jsme předtím vytřeli tukem a vysypali hrubou moukou. Povrch poklademe ovocem a pečeme v troubě vyhřáté asi na 180 stupňů C.
Poznámky:
Vhodné je samozřejmě drobnější ovoce – borůvky, třešně, višně nebo můj oblíbený rybíz, kterého mám stále plno v mrazáku. Bublanina je „tak akorát“. Pokud zůstane do druhého dne, neprovlhne ani nevyschne, tak jako se to někdy stává u jiných bublanin.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 007x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jednoduchá bublanina


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist