Debrecínský rendlík

Suroviny

4 debrecínské párky
400 g brambor
300 g růžičkové kapusty
1 větší cibule
3 lžíce rajčatového protlaku
1 lžíce sladké
papriky
sůl
mletý pepř
olej
masový vývar z kostky

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si očistíme a nakrájíme všechny suroviny - brambory na kostky, cibuli na kostičky, párky na špalíčky. Z kapustiček oloupneme horní většinou poškozené listy a košťál nařízneme do křížku. V kastrolu rozpálíme olej a orestujeme na něm nakrájenou cibuli a párky. Přidáme nakrájené brambory, lžíci papriky, rajčatový protlak, sůl a mletý pepř. Podlijeme několika lžícemi připraveného vývaru a přidáme kapustičky. Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 15 minut. Podáváme s chlebem nebo pečivem.
Poznámka:
Je to snad lepší až druhý den, když se to trochu rozleží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 492x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Debrecínský rendlík


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist