Květákový nákyp s mletým masem

Suroviny

1 květák
500 g mletého vepřového masa
1 lžíce grilovacího koření
3 vejce
1 lžíce solamylu
talíř mladých kopřiv
100 g šunky
150 g sýra
200 ml zakysané smetany
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Květák rozebereme na větší růžičky a uvaříme do měkka. Vodu slijeme a květák necháme vychladnout. Horkou vodou spaříme kopřivy a když zchladnou, tak je nasekáme. K mletému vepřovému masu přidáme sůl, grilovací koření, lžíci solamylu a vajíčko. Dno zapékací misky vytřeme tenounce sádlem a pokryjeme ochuceným mletým masem. Na to poklademe růžičky květáku, zasypeme nasekanou šunkou a hrubě nastrouhaným sýrem. Zbývající dvě vajíčka rozšleháme spolu se solí a pepřem v zakysané smetaně a směsí polijeme suroviny v zapékací misce.
V troubě zapečeme do zlatova.
Podáváme s vařeným bramborem a čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 377x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Květákový nákyp s mletým masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist