Obalované žampióny

Suroviny

větší žampióny
hladká mouka
vejce
strouhanka
olej
sůl

ukázka receptu Obalované žampióny
Posunovut vlevo
ukázka receptu Obalované žampióny
Posunout vpravo

Postup

Žapióny oloupeme a opatrně odstraníme nožičky (ty můžeme také obalit, případně je použít pod maso nebo do polévky). Žampióny osolíme, obalíme v mouce, pak ve vajíčku a nakonec ve strouhance. Smažíme v dostatečném množství oleje (nejlépe ve fritovacím hrnci) dozlatova. Po usmažení je pokládáme na ubrousek, aby se odstranil přebytečný olej.
Přílohy: hranolky, brambory, tatarská omáčka.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 12 474x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,57 (počet: 28) 7,57 28 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Obalované žampióny


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist