Pastýřská roštěnka

Suroviny

400 g hovězí roštěnky
sůl, mletý pepř
cibule
20 g hladké mouky
50 g tuku (rostlinného oleje)
100 g uzené klobásy
vývar
150 g uzeného sýra
2 lžíce kečupu
zelená petrželová nať

ukázka receptu Pastýřská roštěnka
Posunovut vlevo
ukázka receptu Pastýřská roštěnka
Posunout vpravo

Postup

Naklepané, osolené a okořeněné hovězí plátky pomoučníme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Potom je vyndáme a do výpeku dáme nakrájenou cibuli spolu s nakrájenou klobásou a chvíli smažíme. Pak přidáme maso, podlijeme vývarem a dusíme asi 20 minut. Plátky masa pak vyjmeme, vložíme do mísy z varného skla, posypeme sýrem, navrch přidáme kečup a podlijeme šťávou z masa. Dáme na 10 až 15 minut zapéct do trouby.

Příloha: nejlepší je chleba, který si můžete namáčet do šťávy z masa

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 642x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5,67 (počet: 3) 5,67 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pastýřská roštěnka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist