Houbová paštika

Suroviny

50 g másla
2 šalotky (jemně nasekané)
1 nasekaný pórek
2 stroužky česneku
200 g hnědých žampionů (nasekaných najemno)
2 lžičky hrubozrnné hořčice
2 lžíce zakysané smetany
3 lžíce nasekaného tymiánu + na ozdobu
sůl
bageta k podávání
polníček nebo rukola

recept nemá fotografii

Postup

Máslo rozpustíme v pánvi, přidáme šalotky a chvíli je opékáme, pak vmícháme jemně nasekaný pórek a opékáme, aby zavadl a změkl. Poté vmícháme utřené stroužky česneku a po zhruba 2 minutách i jemně nasekané žampiony. Když jsou měkké, vmícháme hořčici i smetanu a společně prohřejeme.

Nakonec vmícháme tymián a dochutíme solí. Servírujeme na opečených plátcích bagety spolu s polníčkem či rukolou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 609x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Houbová paštika


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist