Koriandr
Koriandr je koření vhodné do vánočního pečiva, jako jsou např. medové koláčky, perníky a sušenky. Hrachové, čočkové a fazolové pokrmy chutnají lépe, jsou-li koriandrem ochuceny, právě tak jako vepřové griláž, guláše, bílé zelí, kapusta, zvěřinové a drůbeží paštiky. Koriandr používáme také na červenou řepu, mrkev a nádivky do drůbeže. Dává se taktéž do buřtů a salámů.
Koriandr je okoličnatá rostlina, jež roste do výše 70 cm, je nejvíce charakteristický pro oblast Středozemního moře. Koriandr je nejstarším kořením v dějinách lidstva.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!