Koriandr

Koriandr je koření vhodné do vánočního pečiva, jako jsou např. medové koláčky, perníky a sušenky. Hrachové, čočkové a fazolové pokrmy chutnají lépe, jsou-li koriandrem ochuceny, právě tak jako vepřové griláž, guláše, bílé zelí, kapusta, zvěřinové a drůbeží paštiky. Koriandr používáme také na červenou řepu, mrkev a nádivky do drůbeže. Dává se taktéž do buřtů a salámů.

Koriandr je okoličnatá rostlina, jež roste do výše 70 cm, je nejvíce charakteristický pro oblast Středozemního moře. Koriandr je nejstarším kořením v dějinách lidstva.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist