Kari

Znalci kari nikdy nemluví o koření kari jako takovém, nýbrž míní hned hotová jídla, jako je zeleninové kari, rybí kari a populární kuřecí kari. Tím je již krátce řečeno, se kterými pokrmy se kari snáší. Kari a rýže patří bezpodmínečně k sobě.

Vynikající je polévka s kari, se sladkou smetanou a žloutkem a krémové omáčky s kari. Natvrdo vařená vajíčka, karbanátky, různá sekaná masa, jídla z paprikových lusků, čočka a okurkový salát získávají přidáním kari výborné aroma.

Kari je žlutavě hnědý prášek s vysoce aromatickou chutí a vůní. Kari neroste na stromech či keřích, nýbrž je to směs dvanácti až patnácti většinou tropických koření. Složení kari není jednotné, není standardní recept, mění se podle země a jejich zvyklostí.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist