Zázvor

Zázvor je tropická rostlina, kterou můžeme přidávat do sladkých i slaných pokrmů. Jeho použití v kuchyni je mnohostranné: je nepostradatelný pro ty, kteří rádi vaří čínské, indické a indonéské pokrmy. Výborně chutná vepřová pečeně se silnou opečenou kůrkou, je-li potřena zázvorem. Je vhodný ke všem pokrmům z drůbeže, do sekané, grilovaným rybám i do všech pokrmů, jež se podávají s rýží. Je výtečný jako přísada k houbám, do hruškových kompotů, k nakládané dýni. Při přípravě marmelád a želé to bez zázvoru v dobré kuchyni nejde.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist