Šafrán
Je to nejdražší koření na světě. Avšak ke kořenění potřebujeme opravdu jen špetku. Šafrán hraje hlavní roli na jídelním lístku na Blízkém východě a v jižní Evropě.
Šafránem se koření jehněčí a skopové, bujóny, rybí polévky a omáčky.
Šafrán se nikdy nemá dávat přímo do jídla. Je lépe ho nejprve rozpustit v trošce horkého mléka nebo vody a teprve pak přidat do pokrmu.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!