Šafrán

Je to nejdražší koření na světě. Avšak ke kořenění potřebujeme opravdu jen špetku. Šafrán hraje hlavní roli na jídelním lístku na Blízkém východě a v jižní Evropě.

Šafránem se koření jehněčí a skopové, bujóny, rybí polévky a omáčky.

Šafrán se nikdy nemá dávat přímo do jídla. Je lépe ho nejprve rozpustit v trošce horkého mléka nebo vody a teprve pak přidat do pokrmu.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist