Šafrán
Je to nejdražší koření na světě. Avšak ke kořenění potřebujeme opravdu jen špetku. Šafrán hraje hlavní roli na jídelním lístku na Blízkém východě a v jižní Evropě.
Šafránem se koření jehněčí a skopové, bujóny, rybí polévky a omáčky.
Šafrán se nikdy nemá dávat přímo do jídla. Je lépe ho nejprve rozpustit v trošce horkého mléka nebo vody a teprve pak přidat do pokrmu.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!