Šafrán

Je to nejdražší koření na světě. Avšak ke kořenění potřebujeme opravdu jen špetku. Šafrán hraje hlavní roli na jídelním lístku na Blízkém východě a v jižní Evropě.

Šafránem se koření jehněčí a skopové, bujóny, rybí polévky a omáčky.

Šafrán se nikdy nemá dávat přímo do jídla. Je lépe ho nejprve rozpustit v trošce horkého mléka nebo vody a teprve pak přidat do pokrmu.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist