Kardamom

Kardamom, to připomíná indické pohádky a tajemství bylinkářů. Je to jedno z nejstarších a nejkrásnějších koření. Právě tak jako hřebíček má i kardamom za sebou dobrodružnou historii. Ochucuje se jím vánoční pečivo, sladké ovocné zákusky a kompoty, kynuté těsto. Kardamom aromatizujeme steaky, sekané maso, hovězí guláše, rizoto z telecího masa, pečenou rybu, vepřové maso, masový vývar a pokrmy z kuřat, skopové a jehněčí. Také maso na gril můžeme potřít kardamomem.

Kardamom povzbuzuje chuť k jídlu a posiluje žaludek.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist