Kardamom
Kardamom, to připomíná indické pohádky a tajemství bylinkářů. Je to jedno z nejstarších a nejkrásnějších koření. Právě tak jako hřebíček má i kardamom za sebou dobrodružnou historii. Ochucuje se jím vánoční pečivo, sladké ovocné zákusky a kompoty, kynuté těsto. Kardamom aromatizujeme steaky, sekané maso, hovězí guláše, rizoto z telecího masa, pečenou rybu, vepřové maso, masový vývar a pokrmy z kuřat, skopové a jehněčí. Také maso na gril můžeme potřít kardamomem.
Kardamom povzbuzuje chuť k jídlu a posiluje žaludek.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!