Muškátový oříšek

Muškátový oříšek koření svou sladkou pálivou hořkostí tolik pokrmů s rozličnou chutí, že se dá sestavit celý seznam.

1. Nápoje: aromatizuje koktejly, jež podáváme před jídlem, rajčatovou a zeleninovou šťávu, mléčné nápoje, horkou citronovou šťávu, svařené víno i punč a dokonce i kakao.

2. Slané pokrmy: aromatizuje květák, růžičkovou kapustu, pórek, špenát, knedlíčky do polévky, bramborové knedlíky a kaši, máslové a jiné bílé omáčky, masové vývary, slané rýžové pokrmy, pokrmy ze sekaného masa a rajčatovou omáčku, zeleninové polévky, všechny pokrmy z mletého masa, telecí maso, jemné ryby, paštiky a grilovaná drůbeží masa.

3. Sladké pokrmy: špetka muškátového oříšku patří také do vánočního pečiva, lívanců, jablkového závinu, čajového pečiva, ovocných dortů, zmrzliny, šlehačky a hruškového kompotu.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist