Nové koření
Voní trochu po hřebíčku, trochu po pepři, trochu po skořici a muškátu. Je o něco větší než zrnka pepře, koření stejně peprně. Žádný div, že toto mnohostranné koření dává příchuť zvláště marinádám a nakládaným pokrmům, jako např. nakládaným okurkám a ostatní zelenině, přidává se ke skopovému, do huspeniny, rybích salátů a zeleninových polévek. Také je možno jím kořenit vánoční pečivo, švestkové koláče a švestkový kompot.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!