Italská kuchyně - 5 na sebe navazujícících kurzů

Začátek:
Konec:
Místo: Praha   »  Praha   »  Praha
Telefon:
Email: petra@chefparade.cz
Oficiální stránky: http://www.chefparade.cz/cs/kurzy-vareni/italska-kuchyne-5-na-sebe-navazujicicich-kurzu/

Italská kuchyně v 5 lekcích - to je další NOVINKA V CHEFPRADE pro všechny příznivce chutné, rychlé, zdravé ...no prostě výtečné italské kuchyně za speciální cenu 5 900,- Kč. Během 5 večerů v na sebe navazujících kurzech se naučíte připravovat více než 20 italských pokrmů a dezertů. Italská kuchyně je považována za jednu z nejlepších na světě. Naleznete v ní různé druhy mas, ryb i zeleniny na spoustu způsobů. Víte, že Itálie se pyšní více než 400 druhy těstovin? A kdo by neznal pizzu? Můžete se těšit na pokrmy jednotlivých regionů jako je Toskánsko,Veneto, Abruzzo, Kalábrie, Sicílie či Sardinie. Setkáte se s jídly, které již možná znáte, ale také s těmi nepříliš známými, ale tolik typickými pro daný kraj. Poslední kurz bude slavnostním vyvrcholením snažení všech účastníků a budou si moci pozvat jednoho svého hosta a pochválit se tak svým kuchařským uměním. Délka jedné lekce cca 3,5 hod., začátek série - únor 2013. Rezervujte si všech 5 kurzů pomocí prvního formuláře formuláře vpravo! Bonusy: - Certifikát o absolutoriu - Přípitek na uvítanou zdarma - Na kurz lze jednou poslat náhradníka Rezervujte si pomocí prvního formuláře vpravo. Menu: - Kurz I. Veneto a Lamborgie - Carne Cruda Alla Albese /tatarský biftek s lanýžovým olejem/ Lamborgie - Risotto Nero / černé rizoto se sépiemi/ Veneto - Gnocchi - Gnocchi con Salsiccia e Ricotta / gnocchi se salsicou a ricottou/ Veneto - Panna Cotta /smetanový dezert s malinami/ Lamborgie - Kurz II.Toskánsko a Marche - Crespelle Alla Fiorentina / palačinky po Florentsku se špenátem a ricottou/ Toskánsko - Zuppa Di Funghni / houbová polévka/ - Filetto Alla Rossini / Hovězí meailonky Rossini/ Marsche - Bruschetta / opečený chléb s rajčaty/ - Kurz III. Lazio a Abruzzo - Pasta Spaghetti - Saltimbocca Alla Roma / Telecí řízky po římsku/ Lazio - Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino / Špagety na česneku, olivový olej a feferonky/Abruzzo - Spaghetti Alla Carbonara / Špagety po Uhlířsku / - Miele E Ricotta – Dolce / Ricottový nákyp s medem/ Lazio - Kurz IV. Puglie a Kalábrie - Tiella Di verduree / zelenina zapečená s brambory/ Puglie - Cozze gratinate / zapékané slávky / Puglie - Parmigiana Di Melanzane Alla Calabrese / Lilky opékané po Kalábrijsku/ Kalabrie - Pitta chleba - Meloun Cantalupo al Marsala / žlutý meloun s marsalou/ - Kurz V. Sicílie a Sardinie - Culingionis / sardinské ravioli plněné sýrem a mátou a šafránem/ Sardínie - Cassola / rybí kotlík / Sardinie - Caponata /opékané lilky s rajčaty a olivami / Sicílie - Insalata de Finochio ed arance / pomerančový salát s fenyklem a ořechy/ Sicílie - Carta Da Musica / chlebové placky/ Sardinie

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist