Italská kuchyně - 5 na sebe navazujícících kurzů
Začátek: | |
Konec: |
Místo: | Praha » Praha » Praha |
Telefon: | |
Email: | petra@chefparade.cz |
Oficiální stránky: | http://www.chefparade.cz/cs/kurzy-vareni/italska-kuchyne-5-na-sebe-navazujicicich-kurzu/ |
Italská kuchyně v 5 lekcích - to je další NOVINKA V CHEFPRADE pro všechny příznivce chutné, rychlé, zdravé ...no prostě výtečné italské kuchyně za speciální cenu 5 900,- Kč. Během 5 večerů v na sebe navazujících kurzech se naučíte připravovat více než 20 italských pokrmů a dezertů. Italská kuchyně je považována za jednu z nejlepších na světě. Naleznete v ní různé druhy mas, ryb i zeleniny na spoustu způsobů. Víte, že Itálie se pyšní více než 400 druhy těstovin? A kdo by neznal pizzu? Můžete se těšit na pokrmy jednotlivých regionů jako je Toskánsko,Veneto, Abruzzo, Kalábrie, Sicílie či Sardinie. Setkáte se s jídly, které již možná znáte, ale také s těmi nepříliš známými, ale tolik typickými pro daný kraj. Poslední kurz bude slavnostním vyvrcholením snažení všech účastníků a budou si moci pozvat jednoho svého hosta a pochválit se tak svým kuchařským uměním. Délka jedné lekce cca 3,5 hod., začátek série - únor 2013. Rezervujte si všech 5 kurzů pomocí prvního formuláře formuláře vpravo! Bonusy: - Certifikát o absolutoriu - Přípitek na uvítanou zdarma - Na kurz lze jednou poslat náhradníka Rezervujte si pomocí prvního formuláře vpravo. Menu: - Kurz I. Veneto a Lamborgie - Carne Cruda Alla Albese /tatarský biftek s lanýžovým olejem/ Lamborgie - Risotto Nero / černé rizoto se sépiemi/ Veneto - Gnocchi - Gnocchi con Salsiccia e Ricotta / gnocchi se salsicou a ricottou/ Veneto - Panna Cotta /smetanový dezert s malinami/ Lamborgie - Kurz II.Toskánsko a Marche - Crespelle Alla Fiorentina / palačinky po Florentsku se špenátem a ricottou/ Toskánsko - Zuppa Di Funghni / houbová polévka/ - Filetto Alla Rossini / Hovězí meailonky Rossini/ Marsche - Bruschetta / opečený chléb s rajčaty/ - Kurz III. Lazio a Abruzzo - Pasta Spaghetti - Saltimbocca Alla Roma / Telecí řízky po římsku/ Lazio - Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino / Špagety na česneku, olivový olej a feferonky/Abruzzo - Spaghetti Alla Carbonara / Špagety po Uhlířsku / - Miele E Ricotta – Dolce / Ricottový nákyp s medem/ Lazio - Kurz IV. Puglie a Kalábrie - Tiella Di verduree / zelenina zapečená s brambory/ Puglie - Cozze gratinate / zapékané slávky / Puglie - Parmigiana Di Melanzane Alla Calabrese / Lilky opékané po Kalábrijsku/ Kalabrie - Pitta chleba - Meloun Cantalupo al Marsala / žlutý meloun s marsalou/ - Kurz V. Sicílie a Sardinie - Culingionis / sardinské ravioli plněné sýrem a mátou a šafránem/ Sardínie - Cassola / rybí kotlík / Sardinie - Caponata /opékané lilky s rajčaty a olivami / Sicílie - Insalata de Finochio ed arance / pomerančový salát s fenyklem a ořechy/ Sicílie - Carta Da Musica / chlebové placky/ Sardinie
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!