JAKOŽE, COŽE?! Food festival nad kterým zůstává rozum stát!

Začátek:
Konec:
Místo:   »  Praha
Telefon: 731 412 508
Email: michaela.kralova@prkonektor.cz
Oficiální stránky:
První víkend v říjnu si neplánujte žádnou hostinu a vyrazte mezi lidi. 4. - 5. 10. 2014 se budou na Piazza Domino na pražském Andělu servírovat neobvyklé chuťově zážitky v netradičních degustačních menu vybraných restaurací. Secret of Raw, Molekulární kuchyně Petra Koukolíčka nebo Hmyzožraní, šnečí speciality Snails Day a mnoho dalších se předvedou s jedinečnými extravagantními pokrmy, které bude moct ochutnat každý návštěvník.

 

Přehlídka chuťových explozí

Co takhle kaviár pro vegetariány z okurek nebo máty, jedlou hlínu, čokoládu na slano nebo kouřící drink? Degustační food festival s příhodným názvem JAKOŽE, COŽE ?! vás zasvětí do těch „nejulítlejších“ chuťových kombinací předních šéfkuchařů, kteří působí ve známých pražských podnicích. Zapojené restaurace, bary a kavárny vytvořily exkluzivně pro festival menu, jež jsou složeny z ingrediencí, které spolu na první zdání nehrají zrovna prim. Stačí však první sousto a vaše chuťové buňky, které se připravily na opravdový šok, zažijí překvapivou harmonii.

 

Chuťovky do stovky

Známé nádvoří Piazza Domino na Andělu u kina Cinestar a hotelu Andel's zahalí 4. - 5. října na pohled prapodivné pokrmy. Jíst se bude vevnitř i venku, takže účastníci mohou dorazit, i když bude deštivo. Vstupné na festival je zdarma, návštěvníci budou moci volně ochutnávat ze kteréhokoliv stánku, kde se budou ceny jednotlivých chodů pohybovat od 70 -100 Kč. Zábavu zajistí Radio City a kuchařské workshopy s šéfkuchaři.

 

Naučte se v kuchyni zaexperimentovat

Food festival JAKOŽE, COŽE?! pro návštěvníky připravil seriál workshopů o vaření, jež se tradičně těší v Čechách velké oblibě. Od mistra molekulární kuchyně Petra Koukolíčka se naučíte, co potřebujete u výroby kouřícího drinku, nebo vás zavedená kuchařská škola Chef Parade poučí, že chutě, které nejdou obvykle dohromady, nebo výrazně kontrastují, mohou být naprosto dokonalým spojením. 

 

Více informací se o molekulární kuchyni dozvíte zde: www.molekularnicatering.cz

Z dalších gastro překvapení se můžete těšit například restauraci Soup in the city, japonskou a thajskou restauraci Saké, experimentátory Hmyzožraní, vyhlášenou burgrárnu Dish, We Are Burgers, Rybárny Praha, šnečí inovátory Snails Day, Oblaca a experimentální drinky Afro Coffee a mnoho dalších. 

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist