JAKOŽE, COŽE?! Food festival nad kterým zůstává rozum stát!

Začátek:
Konec:
Místo:   »  Praha
Telefon: 731 412 508
Email: michaela.kralova@prkonektor.cz
Oficiální stránky:
První víkend v říjnu si neplánujte žádnou hostinu a vyrazte mezi lidi. 4. - 5. 10. 2014 se budou na Piazza Domino na pražském Andělu servírovat neobvyklé chuťově zážitky v netradičních degustačních menu vybraných restaurací. Secret of Raw, Molekulární kuchyně Petra Koukolíčka nebo Hmyzožraní, šnečí speciality Snails Day a mnoho dalších se předvedou s jedinečnými extravagantními pokrmy, které bude moct ochutnat každý návštěvník.

 

Přehlídka chuťových explozí

Co takhle kaviár pro vegetariány z okurek nebo máty, jedlou hlínu, čokoládu na slano nebo kouřící drink? Degustační food festival s příhodným názvem JAKOŽE, COŽE ?! vás zasvětí do těch „nejulítlejších“ chuťových kombinací předních šéfkuchařů, kteří působí ve známých pražských podnicích. Zapojené restaurace, bary a kavárny vytvořily exkluzivně pro festival menu, jež jsou složeny z ingrediencí, které spolu na první zdání nehrají zrovna prim. Stačí však první sousto a vaše chuťové buňky, které se připravily na opravdový šok, zažijí překvapivou harmonii.

 

Chuťovky do stovky

Známé nádvoří Piazza Domino na Andělu u kina Cinestar a hotelu Andel's zahalí 4. - 5. října na pohled prapodivné pokrmy. Jíst se bude vevnitř i venku, takže účastníci mohou dorazit, i když bude deštivo. Vstupné na festival je zdarma, návštěvníci budou moci volně ochutnávat ze kteréhokoliv stánku, kde se budou ceny jednotlivých chodů pohybovat od 70 -100 Kč. Zábavu zajistí Radio City a kuchařské workshopy s šéfkuchaři.

 

Naučte se v kuchyni zaexperimentovat

Food festival JAKOŽE, COŽE?! pro návštěvníky připravil seriál workshopů o vaření, jež se tradičně těší v Čechách velké oblibě. Od mistra molekulární kuchyně Petra Koukolíčka se naučíte, co potřebujete u výroby kouřícího drinku, nebo vás zavedená kuchařská škola Chef Parade poučí, že chutě, které nejdou obvykle dohromady, nebo výrazně kontrastují, mohou být naprosto dokonalým spojením. 

 

Více informací se o molekulární kuchyni dozvíte zde: www.molekularnicatering.cz

Z dalších gastro překvapení se můžete těšit například restauraci Soup in the city, japonskou a thajskou restauraci Saké, experimentátory Hmyzožraní, vyhlášenou burgrárnu Dish, We Are Burgers, Rybárny Praha, šnečí inovátory Snails Day, Oblaca a experimentální drinky Afro Coffee a mnoho dalších. 

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist