Kurzy vaření - Kulinářské centrum Chef Zlín

Začátek:
Konec:
Místo: Zlín   »  Zlín   »  Zlínský kraj
Telefon:
Email:
Oficiální stránky: http://www.chefzlin.cz/

Nenechte si ujít Kurzy vaření pro veřejnost, ale i profesionály!

Čeká na vás:

středa    27.3.2013    18:00    Česká kuchyně    Miroslav Milučký     1 290 Kč     Kulajda, svíčková, karlovarsky knedlik, lívance s brusinkami, karamelovým tvarohem a pečenými jablky.pátek    29.3.2013    18:00    Francie I    Miroslav Milučký     1 390 Kč     Cibulová polévka s krutóny, Tartar z lososa s koprem a limetkovou šťávou, Kohout na víně, tarte tatin s vinnou pěnouStředa    3.4.2013    18:00    Itálie I    Michal Suchánek     1 390 Kč     Crema di pomodoro, Risotto ai funghi porcini, Sugo al putanesca, Pasta de la casa, TiramissuSobota    6.4.2013    15:00    Ryby našich vod    Karel Drápal     1 490 Kč     Rybí polévka Halászlé, pstruh na mandlích, ptruh pro labužníky, kapří hranolky, kapří bramboráky, kapr na černo podle receptu M. D. Rettigové (z roku 1844).Pátek    12.4.2013    18:00    Maso, maso, maso    Jan Rimpler     1 690 Kč     Carpaccio, steak hovězí a vepřový, pečené brambory na másle s česnekem a cibulkou, fazole se slaninou, brambora pečená ve fólii a zakysanou smetanou, čokoládový fondánSobota    17.4.2013    15:00    Staročeská kuchyně v moderním pojetí    Milan Macháček     1 490 Kč     Terinka z uzeného kolínka s domácí nakládanou zeleninou, slepičí kyselice se zakysanou smetanou a pikantní klobásou, jelení ragú s černou jeřabinou a strouhaným perníkem, bramborové noky s tymiánem, vepřová krkovice marinovaná v rozmarýnu a česneku s nastavovanou kaší, vepřový demi glace, dušená hruška v rozvaru z černého bezu, pečené sladké ořechy, omáčka z pečených kaštanůSobota    20.4.2013    15:00    Thajská kuchyně    Milan Macháček     1 390 Kč     "Tom Yam Kung (tradiční světoznámá  thajská polévka s krevetami, citrusovými listy, galangou, koriandr, rajčaty a čili), Phad  Phed Kai (kuřecí maso, červená kari pasta, kokosové mléko, citrónová tráva, limetové listy, bazalka, lilek, cherry rajče), Phad Mu Mao Nua (vepřové maso, čerstvá bazalka, zázvor, koriandr, česnek, cibule,citrónová tráva), Kluai Buat Chi (pečený banán v sirupu a kokosovém mléce s tradiční pálenkou)"Úterý    23.4.2013    18:00    Kanárská kuchyně    Jan Rimpler     1 390 Kč     Pescado sopa - rybí polévka s vařenou pražmou, Pulpo frito a patas arruganas - fritovaná vařená chobotnice a brambory v mořské soli, podávané s omáčkami mojo rojo a mojo verde, rancho canario - typický pokrm ze tří druhů masa a šafránových brambor, Gofio mousse - pěna z originální kukuřičné mouky s čerstvým ovocemPátek    26.4.2013    18:00    Fany dezerty    Milan Macháček     1 390 Kč     Makový nákyp s jahodovým tataráčkem a sabayone z tramínu z Pálavských vrchů, Pošírovaná hruška v sirupu z černého bezu, pečené sladké ořechy, domácí jahodová zmrzlina, Pečené blumy s teplým žloutkovým krémem, nok z kandovaného ovoce, Smažený trhanec se zakysaným krémem, vanilkovou espumou a jablečným sorbetemTěšíme se na vás!

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist