Kurzy vaření - Kulinářské centrum Chef Zlín
Začátek: | |
Konec: |
Místo: | Zlín » Zlín » Zlínský kraj |
Telefon: | |
Email: | |
Oficiální stránky: | http://www.chefzlin.cz/ |
Nenechte si ujít Kurzy vaření pro veřejnost, ale i profesionály!
Čeká na vás:
středa 27.3.2013 18:00 Česká kuchyně Miroslav Milučký 1 290 Kč Kulajda, svíčková, karlovarsky knedlik, lívance s brusinkami, karamelovým tvarohem a pečenými jablky.pátek 29.3.2013 18:00 Francie I Miroslav Milučký 1 390 Kč Cibulová polévka s krutóny, Tartar z lososa s koprem a limetkovou šťávou, Kohout na víně, tarte tatin s vinnou pěnouStředa 3.4.2013 18:00 Itálie I Michal Suchánek 1 390 Kč Crema di pomodoro, Risotto ai funghi porcini, Sugo al putanesca, Pasta de la casa, TiramissuSobota 6.4.2013 15:00 Ryby našich vod Karel Drápal 1 490 Kč Rybí polévka Halászlé, pstruh na mandlích, ptruh pro labužníky, kapří hranolky, kapří bramboráky, kapr na černo podle receptu M. D. Rettigové (z roku 1844).Pátek 12.4.2013 18:00 Maso, maso, maso Jan Rimpler 1 690 Kč Carpaccio, steak hovězí a vepřový, pečené brambory na másle s česnekem a cibulkou, fazole se slaninou, brambora pečená ve fólii a zakysanou smetanou, čokoládový fondánSobota 17.4.2013 15:00 Staročeská kuchyně v moderním pojetí Milan Macháček 1 490 Kč Terinka z uzeného kolínka s domácí nakládanou zeleninou, slepičí kyselice se zakysanou smetanou a pikantní klobásou, jelení ragú s černou jeřabinou a strouhaným perníkem, bramborové noky s tymiánem, vepřová krkovice marinovaná v rozmarýnu a česneku s nastavovanou kaší, vepřový demi glace, dušená hruška v rozvaru z černého bezu, pečené sladké ořechy, omáčka z pečených kaštanůSobota 20.4.2013 15:00 Thajská kuchyně Milan Macháček 1 390 Kč "Tom Yam Kung (tradiční světoznámá thajská polévka s krevetami, citrusovými listy, galangou, koriandr, rajčaty a čili), Phad Phed Kai (kuřecí maso, červená kari pasta, kokosové mléko, citrónová tráva, limetové listy, bazalka, lilek, cherry rajče), Phad Mu Mao Nua (vepřové maso, čerstvá bazalka, zázvor, koriandr, česnek, cibule,citrónová tráva), Kluai Buat Chi (pečený banán v sirupu a kokosovém mléce s tradiční pálenkou)"Úterý 23.4.2013 18:00 Kanárská kuchyně Jan Rimpler 1 390 Kč Pescado sopa - rybí polévka s vařenou pražmou, Pulpo frito a patas arruganas - fritovaná vařená chobotnice a brambory v mořské soli, podávané s omáčkami mojo rojo a mojo verde, rancho canario - typický pokrm ze tří druhů masa a šafránových brambor, Gofio mousse - pěna z originální kukuřičné mouky s čerstvým ovocemPátek 26.4.2013 18:00 Fany dezerty Milan Macháček 1 390 Kč Makový nákyp s jahodovým tataráčkem a sabayone z tramínu z Pálavských vrchů, Pošírovaná hruška v sirupu z černého bezu, pečené sladké ořechy, domácí jahodová zmrzlina, Pečené blumy s teplým žloutkovým krémem, nok z kandovaného ovoce, Smažený trhanec se zakysaným krémem, vanilkovou espumou a jablečným sorbetemTěšíme se na vás!
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!