Salát z celeru, křenu a jablek

Suroviny

(pro 4 osoby)
70 g křenu
200 g celeru
300 g zelených jablek
50 g vlašských ořechů
120 g lehké majonézy
cukr
sůl
bílý pepř
případně citrónová šťáva

recept nemá fotografii

Postup

Celer očistíme, nakrájíme na tenké nudličky, spaříme ve vroucí vodě a necháme okapat. Křen očistíme, nastrouháme najemno a smícháme v misce s okapaným celerem. Jablka oloupeme, nakrájíme na tenké nudličky a přidáme do misky. Jádra ořechů nasekáme nadrobno a krátce povaříme v trošce vody. Necháme chvíli okapat na cedníku a přidáme je do misky. Vše smícháme s majonézou, dochutíme solí, cukrem a pepřem.
Pokud jsou jablka kyselejší, přidáme cukr, pokud příliš sladká, přidáme několik kapek citrónové šťávy.
Porce salátu zdobíme růžičkou jablečné slupky nebo dílky jablka.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,641x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Salát z celeru, křenu a jablek


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist