Krůtí guláš

Suroviny

125 g krůtích prsíček
300 g brambor
zeleninový vývar z kostky
1 lžička kari
1/2 lžičky sladké papriky
30 g mraženého hrášku
1 lžíce oleje
50 g žampiónů
pórek
10 g másla
10 g hladké mouky
40 ml kyselé smetany
koryandr
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, vložíme je do vývaru s kari a asi 15 minut vaříme. Po 10 minutách přidáme hrášek. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky, které opékáme 10 minut na oleji. Osolíme, opepříme, ochutíme paprikou a vyjmeme. Pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka. Houby rozpůlíme a společně s pórkem podusíme ve šťávě z masa. Dochutíme solí a pepřem. Brambory a hrášek necháme okapat, vývar zachytíme a doplníme do 200 ml. Rozehřejeme olej, opražíme na něm mouku, zalijeme vývarem a povaříme asi 5 minut. Pak vmícháme smetanu. Dochutíme solí a kari. Brambory, zeleninu a maso vložíme do omáčky a prohřejeme. Porce guláše na talíři posypeme koryandrem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,209x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.00 (počet: 3) 7.00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krůtí guláš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist