Jelení guláš
Suroviny
1 kg jeleního masa
1 kg cibule
olej
mletá sladká paprika
divoké koření na zvěřinu (nové koření, celý pepř, jalovec)
sůl, pepř
200 ml bílého vína
badyán
celá skořice
jíška
brusinkový kompot
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a zpěníme na oleji hodně dotmava. Přidáme papriku a divoké koření. Maso nakrájíme na kostičky, vložíme na cibuli, osolíme a opepříme. Opékáme doměkka, pak zahustíme jíškou. Víno svaříme s badyánem a skořicí, přecedíme a vmícháme do masa. Porce zdobíme kompotem z divokých brusinek.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 7 928x
![Počet hodnotících uživatelů: 14 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Jelení guláš
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!