Jelení guláš
Suroviny
1 kg jeleního masa
1 kg cibule
olej
mletá sladká paprika
divoké koření na zvěřinu (nové koření, celý pepř, jalovec)
sůl, pepř
200 ml bílého vína
badyán
celá skořice
jíška
brusinkový kompot

Postup
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a zpěníme na oleji hodně dotmava. Přidáme papriku a divoké koření. Maso nakrájíme na kostičky, vložíme na cibuli, osolíme a opepříme. Opékáme doměkka, pak zahustíme jíškou. Víno svaříme s badyánem a skořicí, přecedíme a vmícháme do masa. Porce zdobíme kompotem z divokých brusinek.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 8,062x
Hodnocení receptu:
7.93 (počet: 14)
7.93
14
10

Komentáře receptu Jelení guláš
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!