Rybí filé s limetkovou omáčkou a žampióny

Suroviny

(pro 4 osoby)
4 porce rybího filé
2 limetky
80 g žampiónů
250 ml smetany
1 lžička Solamylu
sůl, pepř
olej a máslo na opečení filé

recept nemá fotografii

Postup

Kůru z 1 chemicky neošetřené limetky nastrouháme do šlehačky, necháme přejít varem a odstavíme z ohně. Omyté a osušené porce filé pokapeme limetkovou šťávou, osolíme, opepříme a opečeme na oleji a másle. Vyjmeme a udržujeme v teple. Ve výpeku opečeme na plátky nakrájené očištěné žampióny a pak je přelijeme ptrocezenou citrónovou smetanou s rozmíchaným Solamylem. Necháme chvíli povařit a dochutíme solí. Filé podáváme přelité omáčkou obložení plátky nakrájenými z druhé limetky.
Příloha: brambory

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,475x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.25 (počet: 4) 7.25 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí filé s limetkovou omáčkou a žampióny


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist