Chmelařské medailonky
Suroviny
1 kg vepřové panenky
2 jablka
200 ml piva
2 vejce
100 g hladké mouky
200 g žampiónů
sůl
čerstvě mletý pepř
olej

Postup
Z panenky nakrájíme medailonky, okořeníme je a necháme odležet. Připravíme si těstíčko z vajec, piva a hladké mouky. Jablka zbavená jádřinců nakrájíme na kolečka, které namáčíme do těstíčka a smažíme na oleji. Medailonky z obou stran opečeme. Ve výpeku opečeme plátky očištěných žampiónů. Medailonky na talíři zdobíme kolečky osmažených jablek a obložíme orestovanými žampióny.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4,178x

Komentáře receptu Chmelařské medailonky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!