Chmelařské medailonky

Suroviny

1 kg vepřové panenky
2 jablka
200 ml piva
2 vejce
100 g hladké mouky
200 g žampiónů
sůl
čerstvě mletý pepř
olej

recept nemá fotografii

Postup

Z panenky nakrájíme medailonky, okořeníme je a necháme odležet. Připravíme si těstíčko z vajec, piva a hladké mouky. Jablka zbavená jádřinců nakrájíme na kolečka, které namáčíme do těstíčka a smažíme na oleji. Medailonky z obou stran opečeme. Ve výpeku opečeme plátky očištěných žampiónů. Medailonky na talíři zdobíme kolečky osmažených jablek a obložíme orestovanými žampióny.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,105x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.33 (počet: 3) 9.33 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Chmelařské medailonky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist