Hnědé máslo (beure noisette)

Suroviny

125 g másla
1-3 lžíce citrónové šťávy
2 lžíce sekané petrželky

recept nemá fotografii

Postup

Máslo zahřejeme na pánvi dozlatova (získá tak oříškové aroma) Pak ho okamžitě sejmeme z ohně, vmícháme citrónovou šťávu petrželku. Pokrm jím přeléváme, dokud ještě pění.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,326x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 3) 9.00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hnědé máslo (beure noisette)


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist