Hnědé máslo (beure noisette)
Suroviny
125 g másla
1-3 lžíce citrónové šťávy
2 lžíce sekané petrželky

Postup
Máslo zahřejeme na pánvi dozlatova (získá tak oříškové aroma) Pak ho okamžitě sejmeme z ohně, vmícháme citrónovou šťávu petrželku. Pokrm jím přeléváme, dokud ještě pění.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,613x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 3)
9.00
3
10

Komentáře receptu Hnědé máslo (beure noisette)
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!