Pstruh na zelenině
Suroviny
(pro 4 osoby)
4 filety ze pstruha po 80 g
90 g perličkových krup nebo dlouhozrnné rýže
500 ml zeleninového vývaru
200 g květáku
200 g brokolice
2 papriky
špetka mletého kmínu
1 lžíce másla
sůl, pepř
Postup
Krupky vsypeme do síta, propláchneme a necháme okapat. Pak je dáme do vývaru a vaříme 25 minut. Květák a brokolici očistíme, omyjeme a rozdělíme na růžičky. Papriky omyjeme, očistíme, zbavíme semeníku a nakrájíme na kostičky, Všechnu zeleninu přidáme ke krupkám. Osolíme, opepříme a vaříme dalších 10 minut. Filety ze pstruha omyjeme, osušíme, osolíme a slabě pokmínujeme. Na pánvi rozehřejeme máslo a pstruha na něm opékáme z každé strany asi 5 minut. Krupky a rybu rozdělíme na talíře a hned podáváme.
Na osobu: energetická hodnota 250 kcal, bílkoviny 20 g, tuky 9 g, sacharidy 21 g
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5,107x
9.00 (počet: 2)
9.00
2
10
Komentáře receptu Pstruh na zelenině
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

