Ježci
Suroviny
(asi 80 ks)
350 g hladké mouky
100 g másla
100 g sádla nebo 200 g tuku
50 g cukru krupice
1 vejce
80 půlek vlašských ořechů
50 g čokolády na vaření
kokosová moučka na obalení

Postup
Z mouky, tuku, cukru a vejce vypracujeme těsto. Rozdělíme je na 80 kousků, do každého kousku zabalíme půlku vlašského ořechu a tvarujeme tělíčka ježků. Pečeme přibližně 10 - 15 minut při nízké teplotě a necháme vychladnout.
V horké vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření. Ježky v ní do poloviny namáčíme a obalujeme v kokosu. Čokoládou domalujeme oči a čumáček.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 2,860x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 1)
9.00
1
10

Komentáře receptu Ježci
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!