Pikantní masová nádivka
Suroviny
150 g vepřového masa
200 g uzeného masa
5 rohlíků
5 vajec
5 stroužků česneku
300 ml mléka
majoránka
mleté černé koření
sůl
petrželová nať
olej na vymaštění

Postup
Rohlíky nakrájíme na kolečka a zalijeme vlažným mlékem. Vepřové a uzené maso nakrájíme na malé kousky. Z namočených rohlíků vymačkáme mléko, položíme je do mísy, přidáme maso, žloutky, prolisovaný česnek, majoránku, osolíme, okořeníme a dobře promícháme. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků a nasekanou petrželku. Směs vložíme do vymazané ohnivzdorné mísy a dáme zapéci na 40 minut při 170.C (horkovzdušná trouba 160.C, plynová trouba stupeň 3).
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4,907x

Komentáře receptu Pikantní masová nádivka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!