Pařížská kotleta

Suroviny

600 g vepřových kotlet
200 g uzeného masa
100 ml kyselé smetany
50 g hladké mouky
2 vejce
2 lžíce mléka
100 g strouhanky
koření na mleté maso
sůl
olej

recept nemá fotografii

Postup

Kotletu umyjeme, usušíme, rozdělíme na 4 plátky a dobře naklepeme. Plátky z obou stran osolíme a posypeme kořením na mleté maso. Uzené maso nakrájíme na menší kousky a umeleme v masovém mlýnku. K umletému masu přidáme kyselou smetanu a dobře promícháme. Každý plátek masa pokryjeme směsí, opatrně zavineme a spojíme párátkem, aby pak náplň v průběhu smažení nevytekla. Závitky obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích s mlékem a v jemné strouhance. Na pánvi rozpálíme olej a obalené závitky ze všech stran osmažíme do zlata. Hotové necháme odkapat na papírovém ubrousku.
Příloha: bramborová kaše a zeleninová příloha

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,178x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 2) 9.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pařížská kotleta


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist