Pikantní rychloguláš v papiňáku
Suroviny
600 g zadního hovězího
600 g cibule
1 sklenice Ajvar ostrý
5 stroužků česneku
2 lžíce oleje
1 kostka masoxu
3 lžíce sladké mleté papriky
sůl
voda
hladká mouka na zahuštění

Postup
Maso nakrájíme na kostky, cibuli na kostičky. V papiňáku na oleji osmažíme cibuli dorůžova, přidáme maso a za občasného míchání necháme odpařit šťávu.
Zasypeme paprikou, přidáme masox, prolisovaný česnek, Ajvar, osolíme a zalijeme vodou. Papiňák uzavřeme a od doby varu vaříme 40 minut. Poté otevřeme, zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě, ev. dosolíme a ještě 10 minut povaříme.
Podáváme s houskovým knedlíkem, rýží či chlebem
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Alen,
Zobrazeno 4,085x

Komentáře receptu Pikantní rychloguláš v papiňáku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!