Pikantní rychloguláš v papiňáku

Suroviny

600 g zadního hovězího
600 g cibule
1 sklenice Ajvar ostrý
5 stroužků česneku
2 lžíce oleje
1 kostka masoxu
3 lžíce sladké mleté papriky
sůl
voda
hladká mouka na zahuštění

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostky, cibuli na kostičky. V papiňáku na oleji osmažíme cibuli dorůžova, přidáme maso a za občasného míchání necháme odpařit šťávu.
Zasypeme paprikou, přidáme masox, prolisovaný česnek, Ajvar, osolíme a zalijeme vodou. Papiňák uzavřeme a od doby varu vaříme 40 minut. Poté otevřeme, zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě, ev. dosolíme a ještě 10 minut povaříme.
Podáváme s houskovým knedlíkem, rýží či chlebem

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,861x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.57 (počet: 7) 7.57 7 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní rychloguláš v papiňáku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist