Medailonky z divočáka

Suroviny

600 g hřbetu z divočáka bez kosti
100 g šunky
olej
Marináda:
1 dl oleje
sůl
mletý černý pepř
chilli koření
tymián
čerstvý rozmarýn
2 lžíce koňaku
Opečená rajčata:
2 rajčata
sůl
mletý pepř
provensálské koření
3 lžíce hladké mouky
1 vejce
0,5 dl bílého vína
3 lžíce strouhaného sýra
olej

recept nemá fotografii

Postup

Maso opláchneme, odblaníme, nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, vložíme do mísy, zalijeme marinádou a na chladném místě necháme několik hodin marinovat. Na rozehřátím roštu grilujeme po dobu 5 minut z každé strany. Na troše oleje osmažíme šunku nakrájenou na nudličky. Medailonky podáváme posypané šunkou a s opečenými rajčaty.

Marináda:
Olej smícháme se solí, pepřem a chilli kořením, tymiánem, nasekaným rozmarýnem a koňakem.

Opečená rajčata:
Rajčata nakrájíme na kolečka, osolíme, opepříme a posypeme provensálským kořením. Z mouky, vejce, vína a sýra vypracujeme husté těstíčko, rajčata v něm namočíme a na rozehřátím oleji smažíme z obou stran.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 11,404x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.40 (počet: 5) 6.40 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Medailonky z divočáka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist