Jehněčí na tymiánu
Suroviny
400 g jehněčího z plece
1 cibule
3 lžíce oleje
1 stroužek česneku
2 lžíce rajčatového protlaku
1 dl bílého vína
1 bobkový list
tymián
pepř
hladká mouka
Postup
Maso nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme cibulku a krátce podusíme; přidáme maso a opékáme. Přidáme prolisovaný česnek, rajčatový protlak, vše zalijeme bílým vínem a dusíme maso do měkka. Dochutíme solí a pepřem.
Je-li omáčka příliš řídká, můžeme ji lehce zahustit moukou. Na závěr přisypeme tymián.
Podáváme s rýží s nasekanými jarními bylinkami dle chuti.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 3,920x
Hodnocení receptu:
7.60 (počet: 5)
7.60
5
10
7.60 (počet: 5)
7.60
5
10
Komentáře receptu Jehněčí na tymiánu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

