Jehněčí na tymiánu

Suroviny

400 g jehněčího z plece
1 cibule
3 lžíce oleje
1 stroužek česneku
2 lžíce rajčatového protlaku
1 dl bílého vína
1 bobkový list
tymián
pepř
hladká mouka

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme cibulku a krátce podusíme; přidáme maso a opékáme. Přidáme prolisovaný česnek, rajčatový protlak, vše zalijeme bílým vínem a dusíme maso do měkka. Dochutíme solí a pepřem.
Je-li omáčka příliš řídká, můžeme ji lehce zahustit moukou. Na závěr přisypeme tymián.

Podáváme s rýží s nasekanými jarními bylinkami dle chuti.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,622x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.60 (počet: 5) 7.60 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí na tymiánu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist