Vajíčková pomazánka s tuňákem
Suroviny
2 lžíce změklého másla
sůl
80g polotučného tvarohu
4 lžíce zakysané smetany
1 lžička sardelové pasty
1 malá cibule
120g tuňáka ve vlastní šťávě
2 lžičky citrónové šťávy
80g naložených zelených oliv
4 vejce uvařená na tvrdo
pepř

Postup
Máslo se solí utřeme do pěny, vyšleháme tvaroh,majonézu a pastu a promícháme. Cibuli najemno nasekáme,tuňáka vyjmeme z konzervy a necháme odkapat. Poté maso natrháme nadrobno a zakapeme citrónovou šťávou. Olivy rozkrájíme na kousky vejce nastrouháme na nudličky, připravené suroviny vmícháme do pomazánkového základu a opepříme. Pomazánku potíráme na plátky bílého pečiva.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Martina,
Zobrazeno 4,604x

Komentáře receptu Vajíčková pomazánka s tuňákem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!