Třasák

Suroviny

1x hotový dortový korpus
1x Créme Olé od Dr.Oetkera, vanilkový puding
bez vaření
1x Smeta-fix od Dr.Oetkera, ztužovač šlehačky
1x smetanu na šlehání
1x ananasový kompot, střední, kousky

ukázka receptu Třasák
Posunovut vlevo
ukázka receptu Třasák
Posunout vpravo

Postup

- do větší dózy s těsnícím víkem dáme všechny
přísady
- doporučuji ananasové kousky ještě pokrájet
na menší,ale nemusí se
- uzavřeme dózu a třeseme a třeseme,dokud to
neztuhne
- no a je hotovo, stačí dózu otevřít a nanést
na korpus
- možno okrášlit šlehačkou...(bohužel jsem jí
zrovna neměla)

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 10,304x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.71 (počet: 21) 7.71 21 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Třasák

anonym: Saturday, March 2, 2013
je to také známo pod názvem "Hrk, hrk dezert" je to také moc dobré s 2 malými plechovkami mandarinkového kompotu
anonym: Thursday, March 22, 2012
pokud máte čas je skvělé navrch nanést takovou mírně ztuhlou želatinu
anonym: Sunday, July 24, 2011
Znám pod názvem hrkací dort.
anonym: Monday, November 1, 2010
já ho znám pod názvem: 3- minutový dort !!!

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist