Čokoládové višně
Suroviny
alobal
višně
rum
150 g másla
150g hořké čokolády

Postup
Z alobalu vystřihneme kolečka o průměru 6 cm. Každé zformujeme na hrdle větší láhve do tvaru košíčku. Do košíčků posadíme višně přes noc namočené v rumu. Do kastrolu s horkou vodou dáme menší nádobu a rozpustíme v ní máslo a čokoládu. Višně zakápneme lžičkou této směsi a v chladničce je necháme ztuhnout.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,392x
Hodnocení receptu:
8.00 (počet: 5)
8.00
5
10

Komentáře receptu Čokoládové višně
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!