Džus z pomerančů a mrkve II
Suroviny
2 celé chemicky neošetřené pomeranče
500 g mrkve
8 l vody
1 kg cukru
50 g kyseliny citrónové

Postup
Pomeranče omyjeme, mrkve očistíme, obojí nakrájíme na menší kousky a dáme na 30-40 minut vařit v 1 l vody. Necháme vychladnout a dobře rozmixujeme. Svaříme cukr v 8 l vody a přidáme kyselinu citrónovou. Smícháme cukrovou vodu s rozmixovanými pomeranči, přecedíme a případně můžeme dobarvit potravinářskou barvou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,538x
Hodnocení receptu:
6.00 (počet: 4)
6.00
4
10

Komentáře receptu Džus z pomerančů a mrkve II
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!